Ungdomstrænere

Carsten Stald: 

Carsten har også haft sin egen badmintonopvækst i klubben, og har i en del år været meget aktiv i både ungdomsudvalget og senest i bestyrelsen som næstformand.  Han har tidligere stået for forskellige ungdomshold og var med til at starte Miniton op.

I år er han træner mandag på H1 og onsdag på H3+H4.


Jacob Hansen:

Jacob er en forælder med 3 børn i klubben og han er meget aktiv i klubben både i ungdomsudvalget, holdleder og som motionist spiller. I år er han hjælpetræner om onsdagen på H3+H4. 

Rikke Juul:

Rikke har haft sin egen badmintonopvækst i klubben, hvor hun nu spiller som senior. Hun har været hjælpetræner i flere år.

I år er hun træner om fredagen på H5+H6.


Lasse B Pedersen:

Lasse har haft sin egen badmintonopvækst i klubben, hvor han nu spiller som senior Han har været hjælpetræner i flere år.

I år er han træner om fredagen på H5+H6.


Jonas Svendsen: 
Jonas har haft sin egen badmintonopvækst i klubben, hvor han nu spiller som senior. Han har været hjælpetræner og træner i flere år.

I år er han træner om lørdagen for miniton.


Hjælpetrænere

Hjælpetrænere er en god og uundværlig støtte for en træner, og de hjælper med alt fra at binde snørebånd til slagtræningsøvelser, arrangere lege og opvarmningsøvelser mm.
For at blive hjælpetræner i vores klub skal man være en engageret spiller på minimum 14 år, der gerne vil videregive glæden og interessen for badminton.

Børneattester

Som led i idrættens pædofilipolitik sørger Frederiksværk Badminton Klub løbende for at overholde gældende lovgivning om indhentelse af børneattester for samtlige holdledere, trænere, medlemmer af ungdomsudvalget samt andre, der har med børnene at gøre i forbindelse med Frederiksværk Badminton Klub.

Bliv hjælpetræner

Fr.værk Badminton Klub har løbende brug for hjælpetrænere til at hjælpe klubbens trænere med at træne klubbens forskellige ungdomshold.

Herunder kan man se hvilke opgaver der er forbundet ved at være hjælpetræner.

 

  • Møde op til 5 – 10 min før træning - omklædt.
  • Hjælper træneren med opvarmning af børnene på holdet.
  • Deltage i slagtræningsøvelser og anden træning.
  • Hjælpe børnene, så de syntes det er sjovt og hyggelige at gå til badminton.
  • Sørge for oprydning sammen med børnene og træneren.
  • Det forventes, at hjælpetrænerne møder op til ungdomsafdelings forskellige arrangementer i løbet af sæsonen.

Støt vores sponsorer

Frederiksværk Badmintonklub - Sportsvej 5b - 3300 Frederiksværk